Overzicht Jupiler Pro League: alle resultaten van zaterdag

bart ver elst

Er was vanavond heel wat spektakel te zien op de Belgische voetbalvelden. Maar liefst drie wedstrijden eindigden op 3-2. Vooral de wedstrijd tussen Cercle Brugge en KV Mechelen was een spektakelstuk, Cercle stond in de 87e minuut nog 0-2 achter en boog de achterstond nog om in een 3-2 overwinning.

Cercle Brugge-KV Mechelen

Mechelen mocht gaan rusten met een 0-2 voorsprong. In een knotsgekke slotfase keerde Cercle de 0-2 achterstand nog om in een overwinning. Het hele verslag vindt u hier

Oostende-Lierse

Ook Oostende-Lierse was een spektakelstuk. Op het uur vielen er zowaar twee goals in één minuut. Oostende haalde het uiteindelijk met, hoe raadt u het, 3-2. Hier kan u meer lezen over de wedstrijd.

Kortrijk-Bergen

Bergen haalde een heel verrassende overwinning op het veld van Kortrijk. Een boost voor Bergen naar Play-off 3 toe? Om meer te weten te komen over deze wedstrijd, klikt u hier.

Charleroi-Zulte Waregem

Charleroi boog een 1-2 achterstand nog om in een mooie 3-2 overwinning. Het is daarmee zo goed als zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse. Zulte Waregem mist de kans om zo gelijk te komen met Anderlecht. Het hele verslag is hier te lezen.