Zulte Waregem en Kortrijk kennen geen problemen, Mechelen en Lierse gered

Redactie
| 5 reacties
Zulte Waregem en Kortrijk kennen geen problemen, Mechelen en Lierse gered
Foto: © SC

Speeldag 27 staat vanavond weer in volle bloei in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse ploegen kunnen geweldige zaken doen met het oog op de redding en de play-offs, maar kunnen ze allen winnen?

Vanavond staan er twee duels op het programma met als doel de redding. De winnaars van de duels tussen Cercle Brugge en KV Mechelen pakken een verlengd verblijf in de Jupiler Pro League. U bent er niet uit wie de overwinning zal gaan pakken, maar Lierse en Mechelen lijken het beste in vorm voor u.

Het is een dubbeltje op zijn kant, zoveel is duidelijk. Ook de wedders zijn niet helemaal overtuigd dat Lierse en KV Mechelen op bezoek gaan winnen, maar uiteindelijk ziet een kleine meerderheid dat wel gebeuren.

In de duels tussen clubs uit West-Vlaanderen en die uit Henegouwen is de gemiddelde gokker duidelijker: niemand die verwacht dat Bergen of Charleroi stokken in de wielen kunnen steken bij Kortrijk respectievelijk Zulte Waregem.

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u dus meteen 270 euro rijker worden als Bergen nog eens kan winnen. Waag uw kans via UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties