Reactie Coosemans eerlijk: "We gaven onszelf niet veel kans tegen Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Coosemans eerlijk: "We gaven onszelf niet veel kans tegen Genk"
Foto: © SC

Waasland-Beveren pakte in Genk drie levensbelangrijke punten in de strijd om het behoud. Colin Coosemans gaf wel toe dat hij niet echt rekening had gehouden met een overwinning. "We deelden een tik uit aan OH Leuven."

Door Robby Morren

"We hebben nu toch wel een tikje uitgedeeld aan OH Leuven en misschien ook aan KV Mechelen", glimlachte de doelman. "We hebben een stap gezet richting het behoud, maar we zijn er nog niet. We moeten doorgaan op dit elan. We zijn mathematisch nog niet zeker."

Waasland-Beveren hield nu al drie keer op rij de nul. "Dat is natuurlijk leuk voor een keeper, al doe je dat als doelman niet alleen. Het klikt goed met de verdediging. Het is leuk om met Rami te spelen, dat is een beer waar je op kan rekenen. Het klikt met alle verdedigers wel goed, we zijn goed op elkaar afgestemd."

"We hebben druk nodig om te presteren"

Dat Waasland-Beveren de drie punten uit de Cristal Arena meenam, kwam toch als een verrassing. "Dat klopt. Voor de match hadden we met de groep nog wat grapjes gemaakt rond de kansberekening en we gaven onszelf niet echt heel veel kans. Het eindresultaat telt en de 0-2 stond op het scorebord."

Dankzij de voorsprong van vijf punten kan Waasland-Beveren nu wat meer ontspannen toeleven naar de partij tegen Zulte Waregem, al wil Coosemans daar niet van weten. "Ik ben er niet van overtuigd dat dat goed is. We hebben druk nodig om te presteren. Laat ons de druk maar op de ketel houden", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties