Reactie Biebauw opnieuw met knalprestatie: "Doet deugd dat we nu beloond worden"

Biebauw opnieuw met knalprestatie: "Doet deugd dat we nu beloond worden"
Foto: © SC

Wouter Biebauw speelde - net als vorige week - een knappe partij. In tegenstelling tot vorige week op Cercle leverde dat deze keer wél punten op, tot grote vreugde van de Mechelse goalie.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Ze bleven voetballen en proberen. We hadden het op de counter misschien sneller moeten afmaken en er 2-0 van maken, maar we moeten blij zijn met deze overwinning", aldus Biebauw.

Of hij bij het slotoffensief schrik had dat het opnieuw fout zou lopen? "Nee, ik dacht er heel eventjes aan, maar je hebt geen tijd om te denken. Ik vond dat de minuten nog snel wegtikten. Het was goed dat we met een voorsprong de rust in konden, om daarna de koppen bij elkaar te steken."

"Allemaal stikkapot"

Maar Biebauw hield uiteindelijk de nul en zo zijn de drie punten binnen: "Het is goed dat we nu wel beloond worden. Dat doet echt deugd. We hebben ons weer allemaal gegeven. We zitten weer allemaal stikkapot, maar de punten zijn binnen."

En zo is de redding quasi zeker: "Ik zie Leuven geen 9 op 9 pakken, maar we gaan zelf ook nog punten pakken. We hebben goed gespeeld vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties