Meunier: "Als Standard titel niet pakt, staat er heel wat te gebeuren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Meunier: "Als Standard titel niet pakt, staat er heel wat te gebeuren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Thomas Meunier is een partij tegen Standard altijd speciaal. De flankverdediger werd in 2006 met een onvoldoende doorgestuurd uit Luik. Hij weet dus als geen ander hoe de toestand momenteel is op Sclessin.

Er lijkt een pak druk te rusten op de schouder van de blauw-zwarte troepen. Club kan de titelstrijd immers nieuw leven inblazen met een overwinning tegen Standard. "Maar het ging er deze week enorm ontspannen aan toe", verrast Thomas Meunier in Het Nieuwsblad. "Ik denk trouwens dat de topper niet zo cruciaal is voor het verdere verloop van het kampioenschap. Al zal de winnaar natuurlijk wel een mentale boost krijgen."

"Club is grootste uitdager van Standard"

"Als Standard de titel dit seizoen niet pakt, staat er een pak te gebeuren in de Vurige Stede", gaat de éénvoudig Rode Duivel verder. "De Rouches investeerden fors om hun basisspelers te behouden en trokken met Mehdi Carcela en Igor De Camargo nog extra kwaliteit aan. Al blijft Club in mijn ogen wel de grootste uitdager van de roodhemden."

Ondertussen lijkt de flankverdediger aan zijn laatste weken bezig op Olympia. "Het klopt dat er een aantal clubs in de tribune zaten om me te scouten", besluit Meunier. "Maar ik wil me gewoon focussen op Club Brugge. En dan zien we wel of er een aantrekkelijke aanbieding uit de bus zal vallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties