Reactie Veselinovic heeft vertrouwen in goede afloop: "We hoeven nergens bang voor te zijn"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Veselinovic heeft vertrouwen in goede afloop: "We hoeven nergens bang voor te zijn"
Foto: © SC

Dalibor Veselinovic mocht na de rust invallen tegen Zulte-Waregem. De Serviër maakte een prima beurt en scoorde ook. Een tevreden spits dus, die er niet aan twijfelt dat zijn ploeg zich zal redden.

Door Tamara Vereecken

Veselinovic was een constante gesel voor de defensie van Essevee en mocht ook de gelijkmaker achter z’n naam schrijven, hij was dus een heel tevreden man na de wedstrijd. “Ik ben blij met m’n doelpunt en vooral dat we een punt pakten met de ploeg. Ik denk dat we een goede match gespeeld hebben, het was een open en leuke wedstrijd, ook dankzij de steun van de supporters. We hadden in extremis zelfs nog kunnen winnen, maar goed…”

Oumarou en Demjan hadden het afgelopen weekend natuurlijk erg goed gedaan, maar was je toch niet een beetje teleurgesteld dat je niet aan de aftrap stond? “De trainer beslist en ik had slechts drie dagen getraind na m’n blessure van vorige week.”

“We hoeven nergens bang voor te zijn en moeten niet naar OHL kijken”

De Servische spits gaf toe dat hij samen met heel Waasland-Beveren had gehoopt dit weekend het behoud te kunnen vieren, maar die mathematische zekerheid is er momenteel nog niet. “Ik hoop dat het volgende week al beslist is en dat we de laatste match zonder druk kunnen voetballen. Er resten ons nog twee wedstrijden waar we vol aan de bak moeten. Maar de voorbije weken hebben we goed gespeeld en pakten we telkens punten - we hoeven dus nergens bang voor te zijn.”

En volgens Veselinovic is er maar één manier om die opdracht te volbrengen. “We moeten niet aan “wat als…” denken of naar OHL kijken, maar ons zelf focussen. Wij moeten dit zelf doen.“

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties