Reactie Luzon niet te trots: "Club was dominant na de pauze"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Luzon niet te trots: "Club was dominant na de pauze"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guy Luzon moest gisteren voor de tweede week op rij de duimen leggen. Deze keer was Club Brugge te sterk voor Standard. De Israëliër had na afloop echter geen moeite om blauw-zwart te feliciteren. "We hebben concentratieverlies cash betaald."

Cédric De Volder in Brugge

De toeschouwers op Jan Breydel kregen een enorm aangename topper te zien. Ook naast het veld leek er zich een spannende strijd af te spelen. Michel Preud'homme en Guy Luzon sprongen, riepen en maakten andere oerbewegingen alsof hun leven ervan af ging. Al werd na de partij al snel een vredespijpje gerookt.

"Ik wil Club feliciteren met de overwinning", aldus Luzon. "We kregen enkele kansjes om het openingsdoelpunt te scoren, maar uiteindelijk domineerde Club vooral in de tweede helft. Ik ben dan ook niet te beroerd om dit toe te geven."

"Betaalden concentratieverlies cash"

Op het moment van het doelpunt van Jesper Jorgensen stonden de Rouches met tien op het veld. Imoh Ezekiel werd aan de zijlijn immers behandeld om een blessure. "En dat concentratieverlies hebben we cash betaald, hé. Waarom ik niet ingreep om de overmacht van Club op het middenveld aan banden te leggen? Elke tegenstander heeft elke week een mannetje meer in die linie."

Enkele weken geleden leek Standard nog freewheelend op weg te zijn naar de gouden plak. Ondertussen smeerden KAA Gent en Club Brugge de Rouches een nul op zes aan. "Nochtans wonnen we daarvoor een pak matchen met dezelfde ploeg, hetzelfde systeem en dezelfde mentalliteit", besluit Luzon. "Ik zie dan ook niet in waarom ik iets moet veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties