"Begrijpen teleurstelling van de Genk-fans"

bart ver elst
| 0 reacties
"Begrijpen teleurstelling van de Genk-fans"
Foto: © SC

Genk speelt vanavond thuis tegen Bergen. Bij winst kan het een goede zaak doen in de strijd om het ticket voor play-off 1. Emilio Ferrera en Jeroen Simaeys hopen op de steun van het Genkse publiek, want de laatste wedstrijden keerden de fans zich tegen de spelers.

Coach Ferrera begrijpt de teleurstelling van het publiek: “Onze supporters zijn terecht niet tevreden, maar zowel de spelers als de fans moeten proberen om samen uit deze situatie te geraken. Dit is een proces waar je als speler door moet. Je weet ook dat je voor zo een situatie kan komen te staan als je voor een topclub als Genk tekent.”

Jeroen Simaeys hoopt op de steun van de fans vanavond. “De spelers begrijpen de teleurstelling van het publiek, maar het helpt natuurlijk niet als de fans zich tegen de ploeg keren. Ik hoop dat ze vanavond met z'n allen achter de spelers staan, want dat kan de spelers een echte boost geven. We moeten morgen gewoon alles geven en onze fans de overwinning proberen te schenken”, aldus de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties