Broos: "Hasi kent de ploeg en weet wat er leeft binnen de club"

Nicola Cantoro
| 1 reacties
Broos: "Hasi kent de ploeg en weet wat er leeft binnen de club"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Besnik Hasi kan zo meteen tijdens PO1 zijn kunnen gaan bewijzen als hoofdtrainer bij Anderlecht. Vijf seizoenen lang was de 42-jarige Kosovaar T2, maar onder Ariël Jacobs en vooral John van den Brom werkte hij zich steeds meer op. Hugo Broos had Hasi drie seizoenen onder zijn hoede bij Anderlecht.

Voor Broos is het eenvoudig. Hasi moet de opvolger worden van John van den Brom. “Toen ik hem onder mijn hoede had, was hij al bezig met het spelletje. Hij kent het klappen van de zweep”, zegt broos in Het Nieuwsblad.

“Het is ook alleen maar voordelig voor Anderlecht dat Hasi de nieuwe coach zal worden. Hij kent de ploeg en weet na tien jaar wat er leeft binnen de club. Met een buitenstaander zou er enkel tijd verloren gaan, en die tijd is er niet. Nu krijgt Besnik een mooie kans om zich te bewijzen”, aldus Broos.

De ex-Anderlecht-trainer is niet verbaasd over het verslag van John van den Brom. “Bij elke club moeten er resultaten zijn. Als die ontbreken, is de trainer altijd de dupe. En de reputatie van Anderlecht kennende heeft het nog lang geduurd vooraleer ze Van den Brom aan de deur hebben gezet”, besluit Broos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties