Conté tegen ex-ploeg: "Ik heb al gewonnen in de Ghelamco, maar ze gaan er niet mee lachen nu"

Conté tegen ex-ploeg: "Ik heb al gewonnen in de Ghelamco, maar ze gaan er niet mee lachen nu"
Foto: © SC

Ibrahima Conté speelt straks met Zulte Waregem in de Ghelamco Arena. Voor de ex-speler van AA Gent een wedstrijd als een andere: "Ik heb al gewonnen in de Ghelamco Arena", geeft hij toe.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Wij willen bij de top-3 blijven. Nieuw puntenverlies zou de verschillen op Anderlecht en Club Brugge groter maken en dat willen we niet. We willen in de wedstrijd tegen Gent confirmeren dat we goed bezig zijn", aldus Ibrahima Conté.

"Op training gaat het namelijk goed en is iedereen beter aan het worden. We willen iets maken van die laatste wedstrijden. Met het oog op de bekerfinale is het een uitgelezen moment om te zien waar we staan. Is er veel vertrouwen, we zochten wat naar het vertrouwen maar speelden enkele goede matchen."

"Gepraat met Habib"

Conté kreeg de afgelopen weken eens wat rust. "Ik heb al zeer veel gespeeld dit seizoen, dan eens 1-2 matchen moeten missen is geen probleem. Af en toe wat rusten is geen probleem. Fysiek was ik wat moe, het was het moment om alles even te vergeten. Nu is er geen vermoeidheid meer en is alles goed."

En tegen Gent wordt het een belangrijke wedstrijd, vooral voor de thuisploeg: "Ja, ik heb er met Habib over gepraat. Zij willen naar play-off 1. Ik heb al eens gewonnen in de Ghelamco Arena, dus echt speciaal is het niet meer voor mij. Maar zij zullen er niet mee lachen. Voor hen is het een finale, voor ons is het een wedstrijd als een ander. We willen gewoon winnen en drie punten pakken om in de top-4 te blijven", blijft de flankspeler er nuchter onder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties