De Witte: "Alle energie nu naar PO2"

Nicola Cantoro
| 18 reacties
De Witte: "Alle energie nu naar PO2"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De Buffalo's kenden een enorme anticlimax afgelopen weekend in de Ghelamco Arena. Eén doelpunt bracht hen in PO1, maar tot overmaat van ramp zagen de 20.000 Buffalo- supporters het doelpunt aan de overkant vallen. Gent-voorzitter Ivan De Witte was dan ook enorm ontgoocheld.

“Vooral omdat het scenario zo goed verliep met de vroege 2-0 van Kortrijk. Blijkbaar is daardoor het gevoel ontstaan van nu mag het niet meer mislopen. De spanning werkte precies beklemmend”, zegt De Witte in Het Nieuwsblad.

“Alle energie moet nu naar PO2 gaan. Misschien is dat nog de beste weg naar Europa. Hadden we PO1 gehaald, dan zouden we ons ook aan onze afspraak gehouden hebben en was onze trainer voor volgend seizoen bekend” De vraag rijst dan of Rednic Europees voetbal moet halen om te mogen blijven bij Gent. “Het zou niet verstandig zijn om daar uitspraken over te doen. Hij heeft goed werk geleverd. We kwamen van heel ver weg en waren er plots dichtbij. Dan is het goed om even een moment van bezinning te houden en de ontgoocheling even te laten bezinken”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties