Dit doen de PO1-ploegen in het voetbalvrije weekend

Nicola Cantoro
| 8 reacties
Dit doen de PO1-ploegen in het voetbalvrije weekend
Foto: © SC

Naar aanloop van play-off 1 is Club Brugge de enige die iets bijzonders organiseert. Club trekt naar zee voor een driedaagse. Standard maakt gebruik van de gelegenheid om zijn fandag eindelijk te laten doorgaan.

Blauw-zwart vertrekt  vandaag op een driedaagse naar Knokke om daar het groepsgevoel extra te versterken. Bij Club moet er dus fel gewerkt worden in het voetbalvrije weekend. Bij de andere PO1-kandidaten is dat wat anders. Standard organiseert de jaarlijkse fandag dit weekend. Die ging in de seizoensvoorbereiding niet door omwille van de supportersrellen. Met dit initiatief willen de Rouches zijn supporters warm krijgen voor de eindstrijd.

Anderlecht organiseert woensdag en zaterdag een open training voor de fans. Bij Genk krijgen de spelers een vrij weekend zodat ze kunnen genieten van de kwalificatie voor PO1. Maandag en dinsdag wordt de week dan weer ingezet met een dubbele training voor de Limburgers. Lokeren en Zulte-Waregem concentreren zich volledig op de bekerfinale van zaterdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties