Wilmots doet KBVB zweten: "Er lekt te veel uit"

Wilmots doet KBVB zweten: "Er lekt te veel uit"
Foto: © SC

Marc Wilmots heeft nog geen nieuw contract getekend bij de KBVB, maar zijn vrouw Katrien is volop bezig met de onderhandelingen. Wilmots is echter niet blij met alle details die vanuit de KBVB uitlekken naar de pers toe.

"Het enige dat nu geweten zou mogen zijn, is dat mijn contract na het WK afloopt", zegt hij in L'Avenir. "Maar er ontsnappen iets te veel details over mijn contractbespreking uit de kantoren van de voetbalbond. Wat meer professionalisme zou daar op zijn plaats zijn. Bij Schalke of Real Madrid zouden dergelijke onderhandelingen achter gesloten deuren plaatsvinden. Daar lekt niets uit. Of het een kwestie van geld is? Welnee, dan zou ik nu geen Belgisch bondscoach zijn. Toch vertelt men blijkbaar graag dat ik veel geld vraag."

Dat zijn vrouw de onderhandelingen voert, is voor Wilmots een extra voordeel. "Ik heb het geluk met een juriste getrouwd te zijn. Waarom zou ik me dan moeten laten vertegenwoordigen door een advocaat of manager. Dat zij niet gemakkelijk zou zijn in de onderhandelingen? Des te beter!’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties