Gudjohnsen: "Ik voel me eindelijk goed bij Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Gudjohnsen: "Ik voel me eindelijk goed bij Club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eidur Gudjohnsen danste vanavond met Club Brugge een walsje voorbij Sporting Lokeren. De IJslander acteerde vanavond bij momenten op een heel hoog niveau. "Ik heb simpelweg plezier in het spelletje. En dat was al een tijdje geleden."

Cédric De Volder in Brugge

Eidur Gudjohnsen verving vanavond opnieuw de geblesseerde Vadis Odjidja-Ofoe. De voormalige ster van FC Barcelona en Chelsea had het aanvankelijk moeiijk, maar groeide in de wedstrijd en spreidde enkele vleugjes voetbalklasse tentoon. "Ik amuseer me opnieuw op het veld. Aanvankelijk had ik het door omstandigheden niet naar mijn zin bij Club, maar dat is eindelijk verleden tijd."

"We gaan dan ook niet te veel klagen over de wedstrijd", lacht Gudjohnsen. "Dat is ook moeilijk na een 5-1-overwinning. Al vond ik ons bij momenten toch te slordig voetballen. En ook in de tweede helft schoten we te laat uit de startblokken. Lokeren heeft ons daar duidelijk afgestraft."

"Op einde van seizoen staat iedereen op verdiende plaats"

Vervolgens ging de middenvelder een handje helpen bij de 3-1. Ging hij Barry Boubacar Copa bewust hinderen? "Ik stond voor de doelman, maar hield m'n handen netjes in m'n zij. Natuurlijk is het dan lastiger voor een doelman om bij de bal te kunnen. Het is dan ook jammer voor Copa dat hij de bal niet kon wegslaan."

Club wordt op die manier nog meer gebombardeerd tot titelfavoriet. "Op het einde van het seizoen staat elke ploeg op een verdiende plaats. Het is aan ons om te tonen dat we de eerste plaats waard zijn, hé. Maar we hebben een fantastische reeks neergezet. Nu moeten we de ingeslagen weg blijven volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties