Reactie Engels kijkt al vooruit: "En nu iets rechtzetten in Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Engels kijkt al vooruit: "En nu iets rechtzetten in Anderlecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stuurde Sporting Lokeren gisteren zonder punten in de sporttas naar huis. Ook Bjorn Engels pikte zijn doelpuntje mee in het blauw-zwarte festival. "En eindelijk kon ik eens juichen op Jan Breydel", lacht de verdediger.

Cédric De Volder in Brugge

"We hebben een mooie overwinning gepakt tegen de bekerwinnaar", valt Bjorn Engels na afloop met de deur in huis. "We hadden allen een pak vertrouwen in de goede afloop. Anders moet je er niet aan beginnen, hé." (lacht)

"Mooie overwinning tegen bekerwinnaar"

Club tankt alvast een pak vertrouwen voor het vervolg van de play-offs. Is de titelkoers ingezet? "Dat is een beetje voorbarig, vrees ik. Er zijn nog negen wedstrijden te spelen. We nemen het best allemaal stap voor stap."

Club was meteen goed voor vijf doelpunten. Hadden de West-Vlamingen er niet beter eentje gespaard voor de komende weken? "Dit is goed voor het vertrouwen", besluit de verdediger. "En nu wil ik iets rechtzetten in Anderlecht. Bovendien ben ik zelf ook blij met mijn doelpuntje. Het is de eerste keer dat ik voor eigen publiek scoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties