Reactie Maes en Preud'homme op dezelfde lijn: "Club was de meerdere van Lokeren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Maes en Preud'homme op dezelfde lijn: "Club was de meerdere van Lokeren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge smeerde Sporting Lokeren gisterenavond een zware 5-1-nederlaag aan. Michel Preud'homme en Peter Maes waren achteraf opvallend symmetrisch in hun analyse. "Club Brugge voetbalde niet alleen goed, maar was ook enorm efficiënt."

Cédric De Volder in Brugge

Sporting Lokeren had eigenlijk geen schijn van kans op Olympia. De tribunes daverden al voor de wedstrijd en een overwinning voor blauw-zwart leek onafwendbaar. Het snelle doelpunt van Lior Refaelov was dan ook een aangekondigde kroniek.

"We maakten een lastig eerste kwartier door", aldus Peter Maes na afloop. "Bij het eerste doelpunt staat iedereen eigenlijk gewoon stil. Al vond ik dat Lokeren ook goede momenten heeft gekend. Al is het eigenlijk simpel: Club was gewoon beter."

"Losjes door PO1 voetballen? Tegendeel is meteen bewezen"

"Die 5-1 heeft misschien wel een voordeel", gaat de oefenmeester van de Waaslanders verder. "Er waren een pak mensen die dachten dat Lokeren wel eventjes losjes door play-off 1 zou gaan voetballen. Wel, het tegendeel is al meteen bewezen."

Ook Michel Preud'homme kon zich vinden in de woorden van zijn concullega. "Al ben ik niet zo tevreden over een aantal fases", voegde de Luikenaar daar nog aan toe. "Giorgos Galitsios mocht in de eerste helft vier of vijf voorzetten trappen. Mathew Ryan was dan wel bij de pinken, maar ik wil dat niet blijven herhalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties