Reactie Emond: "Het was wennen, maar heb me intussen goed aangepast"

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Emond: "Het was wennen, maar heb me intussen goed aangepast"
Foto: © Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Renaud Emond kwam zaterdagavond aan de aftrap bij Waasland-Beveren, de vierde basisplaats voor de aanvaller dit seizoen. Hij was niet helemaal tevreden over z'n prestatie maar hoopt in de play-offs op nog meer speelminuten om zijn kunnen te etaleren.

Tamara Vereecken in Beveren

De nacompetitie is het ideale moment om spelers die doorheen het seizoen niet vaak speelden de kans te geven om te tonen wat ze kunnen. Dat was dit weekend dus ook het geval voor Emond. “Het was lang geleden dat ik nog mocht starten, maar ik wist dat ik in play-off 2 meer speelminuten zou krijgen. Ik hoop dat er nog meer volgt, al weet ik nog niets concreet voor de volgende matchen.”

 Was je tevreden van je match? “Niet echt. We zakten diep terug onder impuls van Lierse. Ik miste ook ritme en weet dat ik veel beter kan dan wat ik nu getoond heb.”
De 22-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van Virton en wil zich nu stilaan profileren. “Dit was een overgangsseizoen voor mij. Ik kom uit derde klasse, dus het was sowieso wennen aan het ritme. Ik denk dat ik me intussen goed aangepast heb aan de groep en de trainingen en hoop nu op een mooie toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties