Reactie Genk heeft een nieuwe publiekslieveling: "Fijn dat fans je steunen"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Genk heeft een nieuwe publiekslieveling: "Fijn dat fans je steunen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft geen al te beste beurt gemaakt tegen Zulte Waregem. De malaise duurt voort. Slechts één keer ontplofte de Cristal Arena: toen Pieter Gerkens voor Camus naar de kant werd gehaald.

Robby Morren in Genk

"Pieter Gerkens", galmde door het stadion, terwijl Camus op een oorverdovend fluitconcert werd getrakteerd. Het is duidelijk dat de youngster een absolute publiekslieveling is. "Het is natuurlijk heel fijn om te horen dat de supporters je steunen", zei hij daarover.

Ferrera verraste nochtans door Gerkens in de basis te droppen. Hij moest opereren vanop de linkerkant. "Het was de bedoeling dat ik in balbezit tussen de linies aanspeelbaar was", licht de middenvelder de tactiek van de coach toe. "Ik heb de kwaliteiten om nog beter te doen dan ik zaterdag gedaan heb. Ik moet nog groeien."

"We hebben nog 9 matchen om wat recht te zetten"

"We hebben bij balverlies te veel ruimte weggegeven en zelf creëerden we te weinig kansen. Zulte Waregem was supergevaarlijk op de tegenaanval. Ach, het was niet al te best", zo vat hij correct samen.

De zware 0-3 nederlaag is alweer een nieuwe klap voor de blauwhemden die op een heel moeilijk seizoenseinde afstevenen. "We hadden een uitgelezen kans om de aansluiting te vinden met de ploegen boven ons. We hebben nog 9 matchen om wat recht te zetten, maar puntenwinst mag nu wel niet lang meer uitblijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties