Grootste straatvoetbalcompetitie gaat van start in Brussel

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Grootste straatvoetbalcompetitie gaat van start in Brussel
Foto: © SC

Niet enkel onze Rode Duivels gooien hoge ogen op Europees en internationaal vlak. Ook de Belgische 'street soccer scene' behoort momenteel tot de beste van de wereld. Electrabel Street Heroes, de grootste straatvoetbalcompetitie van het land, zette gisteren heel wat toppers in de kijker.

Het evenement vond plaats aan de voetbalpleintjes in het WTC Park in de Noorwijk in Brussel. De beste Belgische straatvoetballers, zoals Soufiane Bencok en Alessandro Marchese tekenden present en toonden er hun kunsten in de disciplines ‘panna’ en ‘freestyle’.

“Panna laat me toe om doelen te stellen en een passie te hebben in mijn leven. Dankzij Electrabel Street Heroes is straatvoetbal in België sterk geëvolueerd, meer en meer jongeren doen mee en trainen er hard voor. Het brengt alle Belgische jongeren met dezelfde passie samen”, zegt Alessandro Marchese.

De stadsfinale wordt gespeeld op zondag 11 mei. De volgende Brusselse voorrondes vinden plaats op 9 april (Laken), 16 april (Koning Boudewijnstadion) en 23 april (Papenvest). Meer informatie op www.streetheroes.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties