KVM niet op zoek naar doelman: "Nood aan aanvallende versterking"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
KVM niet op zoek naar doelman: "Nood aan aanvallende versterking"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Volgens de laatste geruchten zou KV Mechelen op zoek zijn naar een nieuwe doelman. Zowel Wouter Biebauw als Tome Pacovski gaan straks hun laatste contractjaar in en mogelijk vertrekt één van hen. "Maar op dit moment is een extra doelman geen prioriteit", aldus Fi Van Hoof aan Voetbalkrant.com.

KV Mechelen zou reeds zijn oog laten vallen hebben op Logan Bailly (OH Leuven) en Thomas Kaminski (Anderlecht). Die geruchten weerlegt sportief directeur Fi Van Hoof. “Een extra doelman gaan halen is op dit moment absoluut geen prioriteit voor ons.”

"Als Biebauw wil vertrekken om elders titularis te zijn, dan begrijp ik dat"

“Wij gaan pas op zoek naar een nieuwe doelman als één van onze huidige keepers vertrekt. Voorlopig liepen er nog geen aanbiedingen binnen voor Biebauw of Pacovski, en bovendien liggen zijn nog tot eind volgend seizoen onder contract.”

De kans bestaat wel dat één van beide goalies straks vertrekt Achter de Kazerne. “Onze doelmannen zijn aan elkaar gewaagd, dus ik versta het dan ook als Biebauw bijvoorbeeld naar een andere club wil om daar titularis te zijn. Maar laat het duidelijk zijn: wij gaan pas op zoek naar een doelman als één van onze huidige keepers vertrekt.”

Versterking in elke linie

Malinwa heeft andere zorgen aan zijn hoofd. “Naar wat soort spelers we wél op zoek zijn? We hebben nood aan 3 à 4 extra veldspelers. Vooral op aanvallend vlak moet er versterking bij voor enkele posities. En ook op het middenveld kunnen we nog iets gebruiken”, klinkt het bij Van Hoof.

In elke linie mag er dus nog niets bij, zo ook in de defensie. “Anthony Van Loo is weggevallen en zal nog niet fit zijn tegen de start van de voorbereiding op volgend seizoen. Een extra rechtsback erbij zou dus geen overdreven luxe zijn”, besluit de sportief directeur van KVM die wellicht enkele drukken (transfer)maanden tegemoet gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties