Junker dicht bij einde? "Nog geen idee wat ik volgend jaar ga doen"

Junker dicht bij einde? "Nog geen idee wat ik volgend jaar ga doen"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend scoorde Mads Junker nog een doelpunt in Jan Breydel, mogelijk is hij wel bezig aan zijn laatste wedstrijden als actief voetballer. "Het is al duidelijk dat ik geen vier jaar meer doorga hier in Mechelen", aldus de sympathieke aanvaller.

Door Aernout Van Lindt

"We hebben er over gesproken met mijn waarnemer en het ziet er niet naar uit dat ik nog vier jaren zal doorgaan hier bij KV Mechelen", geeft Junker aan. "Waarschijnlijk is dat verhaal geschreven, al weet je nooit wat voor gekke dingen er nog kunnen gebeuren tijdens de play-offs."

"Als je stopt, kan je niet meer terugkomen"

En dan is ook meteen de vraag: wat doet Junker volgend jaar? "Misschien stop ik wel. Dan zijn dit mijn laatste wedstrijden, maar ik wil zeker niet uitbollen. Een job als analist lijkt me wel leuk? Maar als je eenmaal gestopt bent, dat is definitief. Dan kan je niet meer terugkomen natuurlijk", is Junker eerlijk.

"Dus misschien brei ik er ergens nog wel een jaartje bij, als er een aanbieding komt. Uit Nederland of België? Waarom niet, we gaan het rustig bekijken als er zich een aanbieding voordoet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties