Ferrera's recept voor zondag: organisatie, mentaliteit en inzet

Caroline Tonnelier
| 31 reacties
Ferrera's recept voor zondag: organisatie, mentaliteit en inzet
Foto: © Photonews

KRC Genk neemt het zondag op tegen Standard. Alweer een lastige opdracht voor de Limburgers, die na de één op zes op zoek blijven naar het nodige vertrouwen. Met een goede organisatie en veel inzet hoopt Ferrera toch iets te rapen tegen de Rouches.

De Genkse coach benadrukt in gesprek met Click Racing dat zijn spelers er opnieuw moeten staan als ploeg. Daarvoor hamert hij op organisatie, mentaliteit en inzet. Hij relativeert de recente resultaten. “De laatste vijf matchen hebben we alleen tegen Anderlecht en Zulte verloren. Op zich is dat niet slecht, maar we willen meer.”

Voor Ferrera wordt het weer puzzelen in de verdediging. Anele is immers, net als Kumordzi, geschorst. Er is echter ook positief nieuws, want Kara is na meer dan een maand terug. De verdediger kijkt uit naar zijn terugkeer. “Het was niet gemakkelijk, maar dat is voetbal. Ik vond de straf te zwaar, maar ik ben blij dat ik terug ben.” Ook de Senegalees hamert op het belang van een grote inzet. “Iedereen moet er 100% voor gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties