Reactie Hazard maakt winnend doelpunt na rush: "Zat nochtans dood"

Hazard maakt winnend doelpunt na rush: "Zat nochtans dood"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard heeft zijn Gouden Schoen weer wat in de verf gezet, door in de slotminuut een counter op te zetten en zelf af te werken. "Ik zat nochtans dood", aldus een eerlijke Hazard.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik zat echt dood de laatste tien minuten. Het was niet makkelijk vandaag, maar we hebben het uiteindelijk toch kunnen volmaken. Ze toch nog kunnen verrassen in de slotfase , dat doet zeker deugd", aldus Hazard na de wedstrijd.

"Grote mentale kracht"

Te ver vooruitkijken wil de Gouden Schoen wel nog niet: "We zijn goed begonnen aan de play-offs met 9 op 9, maar er volgen nog zeven grote wedstrijden. Ook op Anderlecht zal het niet makkelijk worden. We gaan daar wel ook proberen winnen. De transferzaak maakt het niet speciaal, dat gaat zeker niet meespelen."

Toch is dit weer een overwinning waarin Zulte Waregem zijn sterkte toont: "We hebben een grote mentale kracht. We laten niets liggen en blijven ons de hele tijd geven", is hij duidelijk. "9 op 9? Dat had ik op voorhand niet gedacht, maar we zijn misschien wel de meest constante ploeg van het moment. We hebben nog niet verloren in eigen huis en dat willen we blijven doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties