Reactie Naessens: "Als we zo verder doen, zal het wel goedkomen"

Naessens: "Als we zo verder doen, zal het wel goedkomen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een vreemde wedstrijd voor Jens Naessens. Hij moest nog voor de rust invallen voor de geblesseerde Sylla en scoorde meteen.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Natuurlijk speel je altijd liever dan dat je op de bank zit. Ik speelde niet meer sinds de bekerfinale. Het was ook nog niet 100% op training, maar we zijn op de goede weg. De knie en alle andere blessures zijn van de baan, het gaat in stijgende lijn", aldus de flankspeler.

"Snel scoren deed enorm deugd"

Die voor de gelegenheid wat centraler stond te spelen: "Waar ik speel, maakt me in principe niet uit. Het was vooral leuk dat ik meteen na mijn invalbeurt kon scoren. Dat doet enorm deugd", was Naessens blij.

"We moesten natuurlijk wat meer verdedigen toen we met tien vielen. Daarvoor hadden ze niet al te veel kansen gekregen. Ik had wel niet meer gedacht na de 1-1 dat we nog zouden gaan winnen. Het is nu zaak rustig te blijven werken aan de volgende wedstrijden, te beginnen dinsdag op Anderlecht. Als we rustig verder blijven werken, zal het wel goedkomen. Of ik dan speel? Dat zal afhangen van de blessure van Idrissa ook neem ik aan. Ik weet niet hoe ernstig die is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties