Preud'homme blijft op zijn hoede: "Anderlecht moet de rol lossen? Er zijn vier titelkandidaten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Preud'homme blijft op zijn hoede: "Anderlecht moet de rol lossen? Er zijn vier titelkandidaten"
Foto: © Photonews

De Belgische titelrace is dit seizoen ongemeen spannend. Met nog enkele wedstrijden te spelen stevenen vier ploegen af op de gouden plak. "Maar Anderlecht is helemaal geen titelkandidaat", beweert Hugo Broos.

Cédric De Volder in Brugge

De uitspraak van de voormalige oefenmeester van RSC Anderlecht en Club Brugge werd op de wekelijkse persbabbel ook aan Michel Preud'homme voorgelegd. De Luikenaar reageerde met een vluchtig lachje, maar liet het achterste van zijn tong niet zien.

"Er wordt tegenwoordig veel gezegd en geschreven over de play-offs", grapte de oefenmeester van blauw-zwart. "Maar ik herinner me dat Anderlecht enkele maanden geleden ook al eens werd afgeschreven, maar ondertussen nog steeds meespeelt om het kampioenschap. Ik geef toe dat hun resultaat afgelopen weekend verrassend was, maar er zijn nog steeds vier teams in de running."

Ik sprong niet uit mijn zetel bij doelpunt Buffel

Preud'homme tracht bovendien elke PO1-wedstrijd rechtstreeks te bekijken. "Meestal spelen we op verschillende momenten, dus dat is geen probleem. Hoe ik dan naar zo'n wedstrijd kijk. Liggend in mijn zetel, hé. (lacht) Ik hoop dan natuurlijk dat de concurrenten punten laten liggen, maar ik sprong niet recht bij het doelpunt van Thomas Buffel." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties