Reactie Scholz: "Onze organisatie was onbestaande"

Scholz: "Onze organisatie was onbestaande"
Foto: © SC

Ambetant voor een verdediger: zelf een beresterke wedstrijd spelen en toch 1-3 verliezen. Alexander Scholz staat al maanden op hoog niveau te voetballen, maar in de play-offs zit hij met de nodige frustraties.

Johan Walckiers in Lokeren

Het is het verhaal van Lokeren de voorbije drie jaar: telkens goed spelen, telkens met weinig punten achterblijven. "Ook na vandaag blijven we hier met een bijzonder wrang gevoel achter", schudde Scholz het hoofd. "We gooien het weg op vijf minuten tijd. Ik weet dat ik goed aan het spelen ben. En het is erg voor mij, maar het is gewoon erg voor de hele ploeg, want ik weet hoeveel werk we er in steken."

Ongelooflijk dat De Sutter elke keer dit seizoen tegen ons scoorde

"De eerste helft was heel goed, de tweede veel minder. We incasseren drie tegengoals op bijna exact dezelfde manier. De ploeg stond niet meer in de organisatie. Meer nog, de organisatie bestond gewoon niet meer. Als je iemand zo ziet doorbreken, moet je dan een fout maken. Maar dat deed niemand", toonde Scholz zich heel ontgoocheld.

En daar zal deze week wel nog een aardig woordje over gepraat worden. "We zullen zien wat de coach er over te zeggen heeft, maar blij zal hij waarschijnlijk niet zijn", weet Scholz, die ook nog even met De Sutter ging praten. "Het is ongelooflijk dat hij elke keer dit seizoen tegen ons gescoord heeft. Hij was er wat grappen over aan het maken, maar ik was nog niet in de stemming om te lachen", knipoogde de Deen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties