Reactie Spelers Charleroi duidelijk: "We hebben de beste fans van het land"

Spelers Charleroi duidelijk: "We hebben de beste fans van het land"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi won in eigen huis van KV Mechelen met duidelijke cijfers: 3-0. De spelers konden hun appreciatie voor de fans na de wedstrijd niet onder stoelen of banken steken.

Aernout Van Lindt in Charleroi

Wat de fans neerzetten was dan ook mooi. Van begin tot einde stonden ze als een blok achter hun team, om hen zo weer een stapje dichter bij winst in play-off 2 te schreeuwen. En dat kunnen ook de spelers duidelijk appreciëren.

"We hadden een oproep gedaan aan de fans om ons te komen steunen met zoveel mogelijk", aldus Gouden Zebra Dewaest. "En dat ze hier zo talrijk zijn en zoveel kabaal maken, prachtig. We mogen duidelijk zijn: zij zijn hier al het hele seizoen, we hebben de beste fans van het land."

"Ze komen elke week met meer, lijkt het wel"

"Ze steunen ons echt enorm", gaat Dewaest verder. "En dan is het aan ons om een goede prestatie op de mat te brengen, om ze te tonen wat hun steun doet. Daar zijn we vandaag in geslaagd."

Ook Parfait Mandanda - die zelfs even ging meedansen in het wedstrijdslot met de fans - was ook duidelijk: "Ze komen elke week met meer, lijkt het wel. Het is heel leuk en interessant om ze iets te kunnen teruggeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties