Reactie Succescoach Van Wijk: "Bedoeling om bij Westerlo te blijven"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Succescoach Van Wijk: "Bedoeling om bij Westerlo te blijven"
Foto: © Photonews

Dennis Van Wijk vierde zondag feest. Voor de vijfde keer al beukte de succescoach de poort naar eerste klasse open, ditmaal met Westerlo. "We zijn de verdiende kampioen."

Robby Morren in Westerlo

"Het was even schrikken toen we na 3 minuten al met tien man verder moesten, maar ik bleef rustig. Ik geraakte wel iets meer in paniek toen we die strafschop misten. Het was een hectische match, er viel geen rust in deze wedstrijd te brengen."

Wat is geheim van Van Wijk? "Heel hard werken en zorgen dat de spelers in je geloven. Eigenlijk waren de promoties met Charleroi en Bergen de moeilijkste. Dit seizoen hebben we er heel goed naartoe kunnen werken. Het bestuur heeft me mijn ding laten doen."

Wij zijn de verdiende kampioen

Zijn contract loopt af, maar het is de bedoeling dat hij ook volgend seizoen in het Kuipje zal blijven. "We hebben een soort agreement. Ik ga er van uit dat ik blijf, maar dat is niet zo belangrijk. Dat Westerlo promoveert is veel belangrijker."

En of Westerlo de titel verdient. "We hebben dit seizoen getoond dat we een goede ploeg hebben in de beker tegen Bergen en Anderlecht. We hebben altijd zeer aanvallend gespeeld, veel gescoord en weinig doelpunten geïncasseerd. We zijn de verdiende kampioen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties