Foket supportert voor KVK: "Ik kom er enkele bekende gezichten tegen"

Foket supportert voor KVK: "Ik kom er enkele bekende gezichten tegen"
Foto: © Photonews

KV Oostende heeft het finaleticket in play-off 2 al op zak, maar wil ook de Freethiel morgen nog eens innemen. Al zal de promovendus toch ook het verloop in KV Kortrijk - Sporting Charleroi op de voet volgen. "Bij KVK kom ik enkele bekende gezichten tegen", hoopt Thomas Foket.

Door Cédric De Volder

KV Oostende stelde vorige week - na een gelijkspel tegen KAA Gent - de groepswinst veilig in poule A van play-off 2. The Kustboys hebben dan wel niets meer te verliezen bij Waasland-Beveren, maar Thomas Foket wil geen enkel puntje te grabbel gooien.

"Het is een prestigewedstrijd", vertelt de huurling van de Buffalo's in een gesprek met Voetbalkrant.com. "De groep kan nog een extra partij genieten van het onvoorstelbare seizoen. Ik veronderstel dat ik opnieuw aan de aftrap zal staan. Langs de andere kant is het natuurlijk niet uitgesloten dat de coach enkele andere jongens minuten gunt."

Begrijp dat oudere spelers liever op vakantie gaan

In het Guldensporenstadion zullen KV Kortrijk en Sporting Charleroi ondertussen strijden voor het tweede finaleticket. "Geef mij maar KVK", lacht Foket. "Het is niet al te ver, hé. (knipoogt) Bovendien kom ik er met Stijn De Smet, Benito Raman en Elimane Coulibaly enkele bekende gezichten tegen."

De kleedkamer van KVO leeft alleszins ontspannen toe naar de PO2-finale. "Het is allemaal een extraatje, maar de mopjes zijn al aanwezig in de kleedkamer. Ik hoop alvast op een duel om dat Europees ticket. Ik ben realistisch, maar speel graag een extra wedstrijd. Die periode bestaat voor mij enkel uit examens, dus voetbal is welkom. Al begrijp ik dat de oudere spelers liever op vakantie gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties