Junker stopt, maar zal geen coach worden: "Geen geduld voor rotverwende gasten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Junker stopt, maar zal geen coach worden: "Geen geduld voor rotverwende gasten"
Foto: © Photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Na dit seizoen neemt Mads Junker (33) afscheid van KV Mechelen. De Deense aanvaller weet nog niet meteen wat hij erna zal doen, maar mogelijk zegt hij het profvoetbal wel adieu. "Coach worden? Neen. Ik zou me te hard storen aan al die gigantische ego's in een spelersgroep", klinkt het bij de Deen.

De Deense aanvaller vertrekt na dit seizoen hoe dan ook Achter de Kazerne. “Een terugkeer naar Roda JC zou leuk zijn. Of een ploeg in de buurt van Kopenhagen, dicht bij mijn familie en vrienden. Maar voorlopig ga ik ervan uit dat de match tegen Cercle mijn laatste wordt”, steekt Junker van wal in Gazet van Antwerpen.

Nooit hoofdtrainer

Voorts geeft de aanvaller aan dat hij mogelijk aan de slag gaat als analist, maar coach worden zegt Junker écht niets. “Ik zou me als coach te hard storen aan al die gigantische ego’s in een spelersgroep.”

“Voetballers denken alleen maar aan zichzelf en als trainer moet je al die rotverwende gasten tevreden kunnen houden. Dat is de grootste uitdaging voor een hedendaagse trainer en daar heb ik het geduld niet voor”, besluit een goudeerlijke Junker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties