Reactie Chevalier: "Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat ik alles heb gegeven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Chevalier: "Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat ik alles heb gegeven"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Teddy Chevalier was gisteren wederom trefzeker bij KV Kortrijk. Het doelpunt van de Fransman bleek echter niet genoeg voor de overwinning. "Er sloop een beetje vermoeidheid in de rangen", dribbelt de aanvaller om de strubbelingen heen.

Cédric De Volder in Kortrijk

Teddy Chevalier was vanavond wederom trefzeker voor KV Kortrijk. Zijn ploegmaats leken er dan wel geen zin in te hebben, maar de Fransman-in-vorm is de uitzondering op de regel. Chevalier deed de touwen in de nacompetitie al zes keer trillen en lijkt helemaal geen zin te hebben om daar nu al mee te stoppen.

De voormalige aanvalsleider van Zulte Waregem tekende gisterenavond voor de gelijkmaker tegen KV Oostende. "Al speelden we helemaal geen goede wedstrijd. Oostende stelde dan zelfs haar basisploeg niet eens op. Of ik een fout bega bij het doelpunt? De verdediger (Denis Dessaer, nvdr.) raakt ook geen bal, hé. En de scheidsrechter floot niet, dus..."

Ik heb dit seizoen weinig gespeeld, dus ik heb er nog zin in

Chevalier was - samen met Nebosja Pavlovic - één van de weinige Kerels die nog trek had in een potje voetbal. Naar verluidt zou een financieel dispuut - lees: geen extra premie bij Europees voetbal - voor een haar in de boter zorgen in het Guldensporenstadion. "Daar weet ik helemaal niets van", blijft de Fransman op de vlakte. "Ik spreek dan ook voor mezelf als ik zeg dat ik alles heb gegeven."

"Ik speel voor het spelplezier", vervolgt Chevalier. "Ik heb dit seizoen nog niet veel wedstrijden op de teller en heb zin om nog een paar doelpunten te scoren. Ik veronderstel dat dat ook voor mijn ploegmaats zal gelden. We zijn toch profspelers voor een reden, hé. Al sloop er wel een beetje vermoeidheid in de rangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties