Kawashima: "Als landskampioen naar het WK afreizen"

Mattias Verhaeghe
| 8 reacties
Kawashima: "Als landskampioen naar het WK afreizen"
Foto: © SC

Eiji Kawashima mag zich opmaken voor het WK in Brazilië. De doelman van Standard zit in de definitieve selectie van Japan.

Het nieuws is niet verrassend, want Kawashima is de eerste keuze tussen de palen van Japan. Hij kreeg het nieuws deze morgen te horen en is bijzonder tevreden, maar wil eerst nog de landstitel met Standard. “Ik hoop met een positief gevoel naar Brazilië af te reizen. Iedereen weet dat alles snel kan veranderen in de play-offs. We hebben nog altijd een kans. Mijn doel is niet veranderd. Ik wil als landskampioen naar het WK vertrekken”, aldus Kawashima tegen Sudinfo.

“Ik wil nog niet te veel vooruitkijken. Ik wil me nu vooral concentreren op de laatste twee matchen met Standard. Pas daarna focus ik mij op het WK met Japan.”

En daar mag Kawashima zich als eerste doelman tonen met zijn thuisland. “Het is een grote eer om de kleuren van Japan te mogen vertegenwoordigen op het WK. We willen zo ver mogelijk geraken. Sinds het vorige WK in Zuid-Afrika hebben we veel progressie geboekt. We willen de mensen verrassen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties