Preud'homme verrast door niet-selectie Simons: "Maar c'est la vie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 47 reacties
Preud'homme verrast door niet-selectie Simons: "Maar c'est la vie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots maakte gisteren de Belgische WK-selectie bekend. De Belgische voetbalwereld reageerde verdeeld omtrent de niet-selectie van Timmy Simons. "Maar ik wil me niet moeien in de selectie van Marc", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Marc Wilmots dropte gisteren een bommetje in Brugge. Timmy Simons - voor velen onmisbaar in de kern van de Rode Duivels - mag immers niet mee naar het WK in Brazilië. "Maar ik heb Timmy nog niet gehoord", vertelt Michel Preud'homme. "Ik denk dat het beter was om hem gisteren met rust te laten. Ik zal vanmiddag voor de training wel een woordje met hem wisselen. Wat ik ga zeggen? Dat blijft tussen ons."

"Ik was ook enorm verrast door de niet-selectie van mijn aanvoerder", gaat de oefenmeester van Club Brugge verder. "Of ik het een terechte beslissing vind? Ik ben niet van plan om me te moeien in de selectie van Marc Wilmots. Dat geldt overigens ook over de niet-selectie voor Thomas Meunier. Hij draaide een goed seizoen, maar uiteindelijk hebben we niets in eigen hand."

Ik was verrast door de niet-selectie van Timmy

De voormalige oefenmeester van onder meer Standard, KAA Gent en FC Twente verwacht echter niet dat de gebeurtenissen een invloed zullen hebben op het spel van Simons. "We hebben nu eenmaal een job waar we veel moeten kunnen aanvaarden. Of dat nu juist is of niet: c'est la vie. Timmy heeft echter ervaring genoeg om te weten hoe hij met deze teleurstelling moet omgaan. En Club Brugge zal hem daar volledig in steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties