Reactie Persoons moet lachen om rode kaart: "Dit was zuiver compensatie"

Robby Morren
Robby Morren
| 49 reacties
Persoons moet lachen om rode kaart: "Dit was zuiver compensatie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scheidsrechter Boucaut etaleerde zijn onkunde tijdens Anderlecht - Lokeren. De rode kaart die hij Koen Persoons onder de neus duwde, was een lachertje. "Dit was puur compensatie", bleef Persoons gefrustreerd achter.

Robby Morren in Anderlecht

Eerst legde Boucaut de bal onterecht op de stip voor Lokeren en minuten later ging hij compenseren. Hij trok onbegrijpelijk rood voor Persoons. "Mitrovic was op snelheid en ik kwam schuin achter hem. Ik raakte de bal. Dit was absoluut geen rode kaart, dit was compensatie."

"Het is jammer dat ik het kind van de rekening werd. Dat hij geel zou getrokken hebben, had ik nog kunnen begrijpen in de geest van de wedstrijd. Ach, zijn achterzak is de favoriete plaats voor zijn hand."

Ook die strafschop was niet correct

"Het is spijtig. Je mag een scheidsrechter niet in een hoofdrol zien, maar dat gebeurde nu wel. Ook de strafschop die hij floot, was er eigenlijk geen."

Een lichtpunt was dat Lokeren toch nog een prijs binnenhaalde. "We wilden graag de titel van topschutter nog veiligstellen voor Harbaoui en dat is gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties