Lille zet samenwerking met Moeskroen-Péruwelz verder: "Maar op termijn komt er verandering in"

Lille zet samenwerking met Moeskroen-Péruwelz verder: "Maar op termijn komt er verandering in"
Foto: © Photonews

Het leek er even op dat Moeskroen-Péruwelz vanaf volgend seizoen opnieuw zonder hulp van Lille OSC door het leven zou moeten. "Maar wij zetten onze samenwerking verder", klonk het op een persconferentie.

“We hadden vooropgesteld dat Moeskroen promotie moest afdwingen binnen de drie jaar. En dat is ook gelukt. Tijdens de komende dagen gaan we rond de tafel zitten om de toekomstplannen meer uit te diepen”, aldus François Vitali, sportief directeur van Lille.

Moeskroen zal dus ook de komende jaren door het leven gaan als satellietclub van de Noord-Fransen. “Maar daar moet op termijn verandering inkomen”, aldus Vitali. “Het is de bedoeling dat Moeskroen in de toekomst weer autonoom wordt.”

Met of zonder coach Chihab naar eerste klasse?

Voorts is het nog niet duidelijk of trainer Rachid Chihab de promovendus in eerste klasse zal leiden. “Ik heb nog geen tijd gehad om na te denken over mijn toekomst. Binnenkort ga ik rond de tafel zitten met het bestuur om de sportieve plannen door te nemen.”

“Dan zal ook duidelijk worden of ik deel uitmaak van die sportieve plannen. Ik heb hoe dan ook mijn opdracht volbracht en de club is in goede handen”, laat Chihab alle opties open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties