Klaart FT Antwerpen de klus in eigen Lotto Arena?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Klaart FT Antwerpen de klus in eigen Lotto Arena?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen kennen we de nieuwe Belgische landskampioen FUTSAL. In een spannend tweede luik van de finale van de play-offs neemt FT Antwerpen het op tegen Châtelineau.

Het reguliere voetbalseizoen is al enkele weken afgelopen en voetbalminnend België kijkt al reikhalzend uit naar het WK in Brazilië. Toch staat er morgen nog een leuk extraatje op het programma. De Antwerpse Lotto Arena is immers het decor van de finale van de play-offs in het FUTSAL. FT Antwerpen ontvangt dan immers Châtelineau.

En het belooft een razend spannende pot voetbal te worden. De heenwedstrijd eindigde vorige week - na een ware thriller - op een 4-4-gelijkspel. FT Antwerpen leek op weg om de gouden plak al met één hand vast te pakken, maar in de absolute slotfase tekende Lucio Rosa Lima nog voor een vierde treffer voor Châtelineau.

FT Antwerpen behoudt op die manier dan wel een uitstekende uitgangspositie, maar het mentale voordeel lijkt toch niet meer in de eigen handen te liggen. Al kan een kolkende Lotto Arena daar morgenavond misschien wel het één en ander aan veranderen. Voor de volledigheid: Châtelineau pakte eerder dit seizoen al de Beker van België en kan dus de dubbel op haar palmares schrijven.

Maar dat is niet alles. Voetbalkrant.com geeft enkele lezers de kans om het spektakel van op de eerste rij te volgen. Rep je dus als de bliksem naar onze wedstrijdpagina en speel mee. In dat geval kan het wel eens goed zijn dat jij morgen in de Lotto Arena mag aanschouwen wie de nieuwe Belgische kampioen wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties