Bailly stuurt aan op vertrek bij OHL: "Wil niet in tweede klasse spelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Bailly stuurt aan op vertrek bij OHL: "Wil niet in tweede klasse spelen"
Foto: © SC

OH Leuven degradeerde niet lang geleden naar tweede klasse. Dat heeft zo zijn gevolgen: sterkhouder Logan Bailly staat niet te springen om in tweede klasse te spelen en kan transfervrij weg.

Toen hij twee jaar geleden aan de slag ging aan den Dreef, liet Bailly een clausule opnemen in zijn contract. “Die clausule zegt dat ik OH Leuven transfervrij kan verlaten bij degradatie. Het catastrofale scenario heeft zich nu voltrokken, en dus kan ik gratis vertrekken”, aldus Bailly aan Sudinfo.

Het contract van de 28-jarige goalie loopt nog twee jaar door, maar een avontuur in tweede klasse, daar loopt Bailly niet meteen warm voor. “Ik sluit niets uit en sta open voor alle voorstellen. Maar mijn voorkeur gaat uit naar een Belgische club. Ik wil niet in tweede klasse spelen, maar een club vinden op het hoogste niveau.”

OH Leuven: "Willen Bailly graag houden"

Bailly lijkt dus op een vertrek aan te sturen, maar bij OHL hoopt men de doelman alsnog te overtuigen voor het ‘verhaal-tweede klasse’. “Met Logan zijn er destijds afspraken gemaakt over het feit dat hij weg kan bij degradatie”, aldus woordvoerder Chris Vandenbroeck aan Voetbalkrant.com

“Maar wij willen hem graag houden. Wij zullen zeker met hem rond tafel gaan zitten en zien wat mogelijk is. Of dat haalbaar is? Dat zal de tijd moeten uitwijzen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties