Transfergeruchten van de Dag: 05/06

Transfergeruchten van de Dag: 05/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit er op en de zomerbreak is in zicht. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan.

KAA Gent probeert nu al enkele weken om Sven Kums los te weken bij Zulte Waregem. De Buffalo’s zouden zelfs een officieel bod hebben ingediend aan de Gaverbeek. “Maar Kums moet blijven”, klinkt het bij Essevee. “Enkel bij een zot bod zullen we dat in overweging nemen.”

Dalibor Veselinovic staat nu wel heel dicht bij KV Mechelen. De aanvaller onderging al medische proeven en zal vandaag of morgen een vierjarig contract ondertekenen. De Serviër komt over van RSC Anderlecht.

Ondertussen is de strijd om Eden Hazard ook definitief losgebarsten. Roman Abramovic kan niet lachen met de aanbieding van Paris Saint-Germain en countert de Fransen. De precieze cijfertjes van het contract zijn niet bekend, maar de Rode Duivel zou meer kunnen verdienen dan de 13,5 miljoen euro per jaar van Vincent Kompany.

Zijn broertje Thorgan is ook al gegeerd wild op de transfermarkt. Volgens Spox zou ook Hamburg zich melden voor de Belgische Gouden Schoen.

Portugal loopt dan weer storm voor Michy Batshuayi. SL Benfica is al langer geïnteresseerd, maar nu knokt ook FC Porto zich op het voorplan. De aanvaller zelf verkiest de Premier League, maar haalt zijn neus op voor de aanbieding van Swansea City.

Club Brugge heeft zich dan weer officieel gemeld voor Hans Vanaken. “Ik voel me klaar voor een stapje hogerop”, aldus de middenvelder. “Maar dan moet dat wel in de beste verstandhouding met Lokeren gebeuren.”

Anderlecht aast op Ondrej Duda en zou zelfs tot drie miljoen euro willen bieden op de jongeling van Legia Warschau. Te weinig vinden ze echter bij de Polen.

Cesc Fabregas zou dan toch vertrekken bij Barcelona. Zijn vertrek zou 33 miljoen kosten, klapte Gerard Piqué zijn mond voorbij. Bekijk het hier, als u er iets kan van maken:

Leicester City lijkt haar eerste aanwinst binnen te hebben. De promovendus plukt Fraizer Campbell weg bij Cardiff City door de opstapclausule van zo’n één miljoen euro op te hoesten.

Celtic Glasgow heeft naar verluidt een nieuwe oefenmeester. Volgens de Schotse media wordt Ronny Della morgen voorgesteld als T1.

Cesc Fabregas werd de voorbije dagen genoemd bij half Engeland, maar nu zou Pep Guardiola in pole position liggen om zijn voormalige poulain naar Beieren te halen.

Tottenham Hotspur zou dan weer van geen vertrek van Erik Lamela willen weten. The Spurs kregen aanbiedingen van SSC Napoli en Internazionale in de bus, maar wierpen die meteen in de prullenmand.

Alberto Moreno wordt al langer gelinkt aan Liverpool. Volgens TVE zou de transfer eindelijk rond zijn. Het jonge Spaanse talent zou voor vijf seizoenen tekenen bij The Reds. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties