Sprokkels: Westerlo trekt zich op gang, Pro License voor Borkelmans en Wijnaldum neemt oma mee naar WK

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Sprokkels: Westerlo trekt zich op gang, Pro License voor Borkelmans en Wijnaldum neemt oma mee naar WK
Foto: © SC

Het WK komt dichterbij, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Westerlo trekt zich op gang

De vakantie is voorbij voor de spelers van KVC Westerlo. De Kemphanen waren de voorbije dagen al enorm actief op de transfermarkt en trekken maandag als eerste de oefensessies opnieuw op gang.

Batshuayi en Standard ten strijde tegen zaakwaarnemer

Standard schaart zich achter Michy Batshuayi in de strijd tegen Christophe Henrotay. De voormalige zaakwaarnemer van de aanvaller heeft immers een procedure aangespannen bij het Belgisch Arbitragehof van de Sport om schadeloosstelling te bekomen.

Ook Mazzu en Borkelmans behalen Pro License

Felice Mazzu heeft zijn Pro License-diploma op zak. De oefenmeester van Sporting Charleroi behoort daarmee dus ook tot de grote jongens. Ondertussen blijft Fred Vanderbiest wachten op een volle klas om ook les te volgen. Voor de volledigheid: ook Vital Borkelmans mocht gisteren een glaasje champagne drinken.

Promotie voor jeugdtrainer RSCA?

RSC Anderlecht zou voor de vacature van T2 vooral in de eigen rangen kijken. Mohamed Ouabhi toonde eerder al zijn kwaliteiten bij de U19 van de landskampioen en zou wel eens naast Besnik Hasi op de bank kunnen belanden.

Wijnaldum gaat naar Brazilie en neemt mee…

Leuk nieuwtje uit het Nederlanse kamp. De 83-jarige oma van Georginio Wijnaldum zal er straks ook bij zijn in Brazilië. “Ik ben grotendeels opgevoed door die vrouw. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat ze er op het WK zal bij zijn om me te steunen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties