Prijs abonnementen Anderlecht opnieuw hoger?

Prijs abonnementen Anderlecht opnieuw hoger?
Foto: © SC

Anderlecht kroonde zich vorig seizoen in allerijl opnieuw tot landskampioen. Voor dit seizoen is titel 34 het doel. Supporters kunnen daarbij een all-in abonnement versieren, voor competitie én play- off 1 samen.

Voor de supporters - die afgelopen seizoen volgens Anderlecht belangrijk waren qua steun in de play-offs - bestaat er dus de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen voor de 15 competitiewedstrijden en de 5 wedstrijden van play-off 1 samen.

De prijs daarvan zou dezelfde zijn als de 2 abonnementen van afgelopen seizoen samen. Voor wie enkel een abonnement aanschaft voor de wedstrijden van de reguliere competitie, zal er een verhoging van de prijs zijn. Dat laat de club weten in een brief aan de supporters, die u hier kan nalezen:

Beste supporter,

Afgelopen seizoen is nogmaals gebleken dat de steun van onze abonnees ook tijdens de Play-Offs van de Jupiler Pro League van cruciaal belang is. Onder impuls van onze trouwe supporters zijn we erin geslaagd om voor de derde keer op rij kampioen te spelen en ons zo rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League.
RSC Anderlecht mikt dit seizoen op de 34ste landstitel en daarom bieden we nu ook een abonnement aan voor de volledige Belgische competitie (reguliere competitie + Play-Offs). Dit all-in abonnement kost evenveel als de 2 abonnementen van afgelopen seizoen samen.

Het blijft echter ook mogelijk om enkel een abonnement te nemen voor de reguliere competitie (15 wedstrijden), maar deze abonnees betalen dan wel een prijsverhoging. De abonnees krijgen voorrang op zowel de verkoop voor het all-in abonnement als op de verkoop van het abonnement voor enkel de reguliere competitie. De abonnees krijgen voorrang op zowel de verkoop voor het all-in abonnement als op de verkoop van het abonnement voor enkel de reguliere competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties