Transfergeruchten van de dag: 16/06

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Transfergeruchten van de dag: 16/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Adnan Januzaj staat in de belangstelling van Real Madrid. De kans dat ze de Rode Duivel kunnen losweken bij United is echter klein.

Valery Nahayo lijkt op weg naar de uitgang van de Ghelamco Arena. De Orlando Pirates willen hem maar wat graag binnenrijven.

De Servische middenvelder Sergej Milinkovic-Savic wordt vandaag onderworpen aan een medische screening bij KRC Genk. De 19-jarige middenvelder komt over van FK Vojvodina.

Zondagavond verspreidde het Spaanse sportblad Marca het gerucht dat Gonzalo Higuain naar FC Barcelona zou verkassen. Napoli schept duidelijkheid: "De berichten zijn nergens op gebaseerd", laat de club via Twitter weten.

SK Lierse verzamelt vandaag opnieuw. De Pallieters versterkten zich onder meer met Florent Hanin. De Frans-Algerijnse linksachter was vorig seizoen nog op uitleenbasis actief in Griekenland. Hij komt over van Sporting Braga.

Hoewel AA Gent nog naar inkomende transfers loert, verliezen de Buffalo's mogelijk ook een sterkhouder. Zo is Ervin Zukanovic, door de Bosnische bondscoach thuisgelaten van het WK, in beeld bij het Italiaanse Chievo. Deze week vinden er gesprekken plaats met het nummer zestien uit de Serie A.

De leegloop bij degradant Bergen gaat voort. Nadat eerder al bekend raakte dat Christophe Diandy terugkeert naar Charleroi, zoekt ook Noé Dusenne een eersteklasser op. De 22-jarige verdediger tekende een driejarige verbintenis bij Cercle Brugge.

Real Madrid is naarstig op zoek naar een vervanger voor Iker Casillas. De Koninklijke zou een oogje hebben laten vallen op Jan Oblak. De 21-jarige Sloveen knokte zichzelf dit seizoen tussen de palen bij SL Benfica.

Er is ook alweer een nieuw hoofdstuk geschreven in de zoektocht van Chelsea naar een nieuwe aanvaller. José Mourinho leek Diego Costa binnen te hengelen, maar heeft naar verluidt nu ook zijn zinnen op Radamel Falcao gezet. De Colombiaan ligt onder contract bij AS Monaco, maar ligt momenteel in de lappenmand.

Michaël Clepkens zou naar verluidt dicht bij een overgang naar Dudelange staan. De Luxemburgse kampioen wil de doelman opnieuw speelgelegenheid geven, maar momenteel is het wachten op de bevestiging van de transfer.

Keiren Westwood wordt wellicht een ploegmaat van Vincent Kompany. Manchester City wil de doelman weghalen bij Sunderland. Leuk detail: Westwood was vorig seizoen de vervanger van Simon Mignolet bij the Black Cats, maar leek niet altijd even betrouwbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties