Update: Vanaken (nog) niet van Club Brugge

Update: Vanaken (nog) niet van Club Brugge
Foto: © Photonews

Ruilt Hans Vanaken Lokeren alsnog voor Club Brugge? Volgens insiders bij blauw-zwart alvast wel. Een bericht over een nakende persconferentie deed alvast de hoop oplaaien in blauw-zwarte middens.

Feit was dat er om 14.30 uur een persconferentie in Bever was van Club Brugge met Verhaeghe en Mannaert op de afspraak. En dat voedde de geruchten van een mogelijke grote transfer, de overgang van Castillo werd daar immers ook beklonken.

Volgens insiders bij blauw-zwart zou de deal met Vanaken immers geklonken zijn: hij zou voor 4,5 miljoen euro overkomen van Lokeren en voor vier seizoenen tekenen bij blauw-zwart. Vanaken zelf gaf enkele weken geleden al aan dat het tijd kon zijn voor een stap hogerop, maar Lokeren hield voorlopig de boot af. "We betwijfelen of Vanaken voor een Belgische club haalbaar is", klonk het bij Lokeren.

De persconferentie van vandaag - over de voorstelling van nieuwe shirtsponsor Proximus - heeft de geruchten en de hoop alvast meteen de kop ingedrukt. Of komt er alsnog groen licht de komende dagen en weken?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties