Dury werkt aan voornamen: na Thorgan, nu Kylian ... en ook Jonathan Benteke?

Dury werkt aan voornamen: na Thorgan, nu Kylian ... en ook Jonathan Benteke?
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Krijgt Essevee er dit seizoen enkele 'broertjes' bij van topspelers, om zo te werken aan voornamen? Het is goed mogelijk, want zowel Hazard als Benteke staan dicht bij een handtekening voor Essevee.

Door Aernout Van Lindt

Het ziet er naar uit dat Zulte Waregem stilaan een 'familieclubje' kan worden. De voorbije twee jaar maakten ze van de broer van Eden Hazard gewoon Thorgan, nu kan het zijn dat ze met Kylian Hazard én Jonathan Benteke hetzelfde proberen te doen.

Hazard tekende present op de eerste training van Essevee: "Ik heb een lang en goed gesprek gehad met vader Hazard", gaf Francky Dury toe. "Hij heeft me bedankt voor wat we met Thorgan gedaan hebben", aldus de coach. En dat was - dat liet Dury meermaals optekenen - hem een identiteit geven, een voornaam.

Identiteit geven

"Misschien dat we nu hetzelfde kunnen doen, waarom niet met Kylian?", vroeg Dury zich luidop af. Maar daar zou het niet stoppen. In de wandelgangen werd gefluisterd dat er mogelijk nog een 'broertje' aan zijn voornaam zou komen werken bij Essevee: Jonathan Benteke, broer van Christian.

Ook hij tekende inmiddels present op training, maar net als bij Kylian Hazard is er nog niets getekend. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties