De artiesten van gisteren: Faithless en D-Devils

De artiesten van gisteren: Faithless en D-Devils
Foto: © SC

Gisterenavond kregen we opnieuw twee wedstrijden om onze oren geslagen. Wij vatten dagelijks de wedstrijden samen op een ietwat andere manier, vandaag door enkele artiesten onder de loep te nemen.

Door Aernout Van Lindt

Faithless

Het vertrouwen in Lionel Messi en de zijnen was al even gekelderd, tot op het einde van de verlengingen de 1-0 alsnog tegen de touwen ging.

Hoeft het te verbazen dat het ook deze keer weer Lionel Messi was die met een klassflits voor een doelpunt zorgde, zij het deze keer als aangever. God is a DJ, en Messi wordt in Argentinië als God omschreven. Ook tegen de Duivels?

D-Devils

Want de Belgen kunnen er sinds gisteren wel degelijk iets tegenover stellen. Niet dat het 6 eeuwen geleden is dat de Rode Duivels nog eens een topland pijn konden doen, maar het doet toch deugd om voor het eerst in 28 jaar nog eens bij de laatste acht te zitten.

En als er gedarteld wordt op het veld en gedanst naast het veld zoals het tijdens de achtste finales was, dan is - onder het motto: de poorten zijn geopend - alles mogelijk. 

Lees ook 'de film van de openingsmatch' ,'het menu van dag 2' ,'de spelletjes van dag 3' ,'de sporten van dag 4' , 'de sprookjes van dag 5' , 'de stripfiguren van dag 6' , 'de films met DiCaprio van dag 7' , 'de bijbelse figuren van dag 8' , 'de steden van dag 9' ,'het weer van dag 10', 'de Jommekesalbums van dag 11' , 'de Kiekeboesalbums van dag 12' , 'de televisiereeksen van dag 13' , 'de muziek van dag 14'  , de quotes van De Saedeleer van dag 15' , 'de dieren van dag 16' , 'de sporters van dag 17' en 'de quotes van Jan Mulder van dag 18' gerust nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties