Transfergeruchten van 04/07: Ook Huntelaar op weg naar Premier League?

Transfergeruchten van 04/07: Ook Huntelaar op weg naar Premier League?
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Logan Bailly staat op een shortlist van Bastia. Wordt hij de volgende Belg in de Franse competitie?

Zakaria Bakkali heeft er met AS Roma een geïnteresseerde club bij. De winger ligt in onvrede met PSV en moet er voorlopig met de B-kern meetrainen. 

De Nigeriaanse aanvaller Kennedy Nwanganga begint maandag op proef bij tweedeklasser Roeselare. De spits maakte furore toen hij in 2011 als invaller Racing Genk naar de titel loodste. Nadien kwam hij nog uit voor Beerschot en Westerlo.

Guillaume Gillet is niet de enige Belgische verdediger die op Franse interesse mag rekenen. Ook Rode Duivel Laurent Ciman staat in de schijnwerpers bij Bastia, Toulouse, Montpellier en Lorient.

Bij Feyenoord kwam aanvaller Graziano Pelle niet opdagen tijdens een gala voor het goede doel. Op die manier wil de Italiaanse spits - die naar de Premier League wil - de Rotterdammers onder druk zetten om een transfer te forceren. 

Bob Peeters blijft met Charlton Atheltic de eerste klasse afschuimen op zoek naar versterking. De club uit the Championship heeft oog voor de Israëliërs Tal Ben Haim en Lior Refaelov.

Enner Valencia hoopt zijn sterk WK te verzilveren in de vorm van een transfer. De Ecuadoriaanse spits, goed voor drie goals op de mundial, hoopt op een transfer naar Europa en meer bepaald Italië.

Volgens het Spaanse AS zou Bayern München zijn oog laten vallen hebben op Keylor Navas, de eerste doelman van Costa Rica. De goalie maakte indruk op het WK en de Duitse topclub heeft tien miljoen euro veil voor Navas weg te plukken bij Levante.

Ashley Cole is ondertussen nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De verdediger – wiens contract bij Chelsea niet werd verlengd – heeft naar eigen zeggen de keuze uit drie buitenlandse clubs.

Klaas-Jan Huntelaar wordt gelinkt aan een transfer naar Liverpool. “Maar ik ga eerst rond de tafel zitten met Schalke 04”, aldus de aanvaller die Nederland voorbij Mexico naar de kwartfinales van het WK schoot.

Er gaat ook geen dag voorbij zonder geruchten rond Arsenal. The Gunners zijn al langer op zoek naar een nieuwe doelman en richten nu hun pijlen op Kiko Casilla van Espanyol Barcelona.

Frank de Boer blijft aan de slag als coach van Ajax. De Nederlander stond in de belangstelling van onder meer Tottenham Hotspur, maar liet zijn zaakwaarnemer weten dat de deadline verstreken is.

Alvaro Morata zal wellicht de komende seizoenen voor Juventus voetballen. De Oude Dame zou al een akkoord hebben met de speler, maar moet nu nog rond de tafel met Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties