Sprokkels: Stoica alweer weg bij Wetteren, Lardot fluit SuperCup en Chelsea strikt Kroatisch godenkind

Sprokkels: Stoica alweer weg bij Wetteren, Lardot fluit SuperCup en Chelsea strikt Kroatisch godenkind
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Lardot fluit Supercup

Jonathan Lardot is aangeduid om de Supercup tussen Anderlecht en Sporting Lokeren in goede banen te leiden. Die vindt plaats op zondag 20 juli om 18 uur.

Galawedstrijd Lierse uurtje vervroegd

Nog op diezelfde dag speelt SK Lierse een galawedstrijd tegen PSV. Die vindt echter om 15 uur plaats en niet om 16 uur zoals eerder was aangekondigd. Ticketinfo vindt u HIER terug.

Bossut trouwt (en mist fandag Rode Duivels)

Derde doelman Sammy Bossut zal er niet bij zijn op de fandag van de Rode Duivels op 6 september. Hij trouwt namelijk die dag. Oorspronkelijk ging het huwelijk op 14 juni doorgaan, maar toen zat Sammy al in Brazilië.

Goed nieuws voor Nederland

Nigel de Jong is miraculeus snel aan het herstellen. De Nederlanders maken zich sterk dat hij mogelijk zelfs al vanavond zou kunnen spelen tegen Argentinië.

Goed nieuws voor Argentinië

En ook bij Argentinië een genezing: Agüero lijkt klaar voor de strijd, hij trainde gisteren voluit mee.

Stoica alweer weg

Alin Stoica werd een maandje geleden binnengehaald bij Standaard Wetteren, maar raakte niet in conditie bij de vierdeklasser. Nu keert hij terug naar eigen land.

Abonnees gratis binnen op fanweekend Malinwa

KV Mechelen houdt op 19 en 20 juli zijn fanweekend. Abonnees mogen gratis binnen, inclusief voor de wedstrijd tegen Belgrado.

Kasami weg bij Fulham

De Zwitser Pajtim Kasami verlaat het uit de Premier League getuimelde Fulham. Hij gaat zijn geluk beproeven in Griekenland, waar hij een contract ondertekende bij Olympiakos.

Concurrent minder voor Benteke

Nicklas Helenius speelt het komende seizoen op uitleenbasis voor Aalborg. De spits kon bij Aston Villa, mede door de hevige concurrentie van Christian Benteke, niet doorbreken.

Chelsea legt jonge Kroaat vast

De 19-jarige Mario Pasalic ruilt Hajduk Split in voor Chelsea. Het lijkt niet uitgesloten dat the Blues de talentvolle middenvelder uit Kroatië bij één van hun satellietclubs stallen alvorens hem voor de leeuwen te gooien in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties