Ex-speler Kanu is topprioriteit voor Hasi

Jens Jacobs
| 47 reacties
Ex-speler Kanu is topprioriteit voor Hasi
Foto: © SC

Anderlecht zou eerstdaags werk willen maken van een terugkeer van de Braziliaan Kanu. Trainer Besnik Hasi gaf te kennen Kanu bovenaan zijn lijste te hebben staan.

Herman van Holsbeeck is terug uit vakantie waardoor de inkomende transfers eindelijk op gang moeten komen. De eerste aanwinst moet dus ex-speler Kanu worden, althans dat meldt Het Nieuwsblad.

De lange Braziliaan kan op verschillende posities uit te voeten en heeft een uitstekende techniek. Toch was zijn passage bij Anderlecht eentje van hoogtes en laagtes. Hij wisselde topprestaties af met nonchalante partijen wat voor een haat/liefdeverhouding zorgde met de Anderlechtsupporters.

Niet goedkoop

Hoewel Kanu eerder al liet optekenen dat hij zich bij Anderlecht ondergewaardeerd voelde zou hij niet afkerig staan tegenover een terugkeer. De Brusselaars treden ook komend seizoen weer aan in de Champions League en Grozny is niet bepaald een paradijselijk oord gebleken.

Grozny betaalde eerder zelf 3 miljoen aan Anderlecht voor Kanu. De Russen zullen dus niet geneigd zijn om de Braziliaan voor minder te verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties