Zegt Nasri Frankrijk vaarwel?

Jens Jacobs
| 1 reacties
Zegt Nasri Frankrijk vaarwel?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Samir Nasri alleen nog te zien zal zijn in clubverband. De middenvelder hint naar een definitief afscheid van Les Bleus.

Nasri heeft naar eigen zeggen zijn beslissing gemaakt. Hij weet zelf al of hij al dan niet afscheid neemt van "Les Bleus", maar vindt de tijd nog niet rijp om zijn beslissing wereldkundig te maken. Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig, Nasri kapt er dus mee. Of het veel verschil maakt voor Nasri is maar de vraag, het enfant terrible maakte al geen deel uit van de Franse selectie voor het WK.

"Met de nationale ploeg heb ik nog niks gewonnen, met mijn club wel. Dat maakt mijn beslissing er wel makkelijker op", aldus Nasri aan Sky. De ploegmaat van Kompany is wel degelijk een uitstekende voetballer, maar zijn aanwezigheid zou nefast zijn voor de sfeer bij de nationale ploeg. Voor Frankrijk was de kleedkamer in 2010 al een groot probleem, vandaar dat Didier Deschamps hem thuis liet van het WK. "Ik roep het beste team op, niet de beste spelers", was zijn boodschap niet mis te verstaan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties