Barça verliest door blunderende Bravo

Jens Jacobs
| 3 reacties
Barça verliest door blunderende Bravo
Foto: © photonews

Barcelona zal geen goed gevoel overhouden aan de vriendschappelijke oefenpot tegen Napoli. Het doelmannenvraagstuk ligt alleszins op tafel.

Napoli, met Koulibaly in de basis, haalde het met het kleinste verschil van de Spaanse gigant. De ex-speler van Racing Genk speelde als linksachter en liet zich vooral opmerken door een gevaarlijke tackle op Rafinha, waar hij met een geel karton goed wegkwam. Een doelpuntenkermis werd het niet en de hoofdrol was weggelegd voor Barça-doelman Claudio Bravo.

De Chileen leek even Ter Stegen te laten zien wie dit seizoen de nummer 1 zou worden. Het sluitstuk pakte uit met een schitterende parade op een goed gemikte kopbal. 

Even later kroonde Bravo zich alsnog tot de anti-held van de Catalanen. Een afzwaaiend schot van Dzemaili glipte door de handen van de goalie, 1-0  meteen ook de eindstand. Terstond zag Ter Stegen zijn kansen op een plaats onder de lat stijgen. Dat de strijd om de nummer één ook bij andere clubs in Spanje leeft kon u al lezen in het artikel over de doelmannenkwesties in La Liga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties