Alles is weer koek en ei tussen Westerlo en MacDonald: "Hij blijft hier"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Alles is weer koek en ei tussen Westerlo en MacDonald: "Hij blijft hier"
Foto: © Photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Sherjill MacDonald leek op een vertrek bij KVC Westerlo aan te sturen, maar uiteindelijk gaat de Nederlander (wellicht) nergens heen. Dat liet voorzitter Herman Wijnants weten aan onze redactie.

U heeft het verhaal vorige week ongetwijfeld wel opgevangen. Sherjill Macdonald liet zich verleiden tot een portie mosselen, maar die bevielen hem slecht. Althans zo klonk de uitleg van de spits en diens zaakwaarnemer.

Het leek een goedkoop excuus om niet te moeten trainen en om een vertrek in het Kuipje te forceren. Maar ‘de mosselman’ gaat uiteindelijk nergens heen, en al zeker niet naar Scheveningen (een badplaats gelegen in Den Haag, nvdr.), zoals het kinderliedje van weleer zegt.

"Dat Sherjill weg wilde? Dat is allemaal nogal wat opgeblazen"

Neen, Macdonald blijft gewoon bij de Kemphanen. “Dat is helemaal in orde”, zegt voorzitter Herman Wijnants aan onze redactie. “Dat hij op een transfer aasde? Neen, niet bepaald. Dat is allemaal nogal wat opgeblazen.”

“Hij kende op privévlak wat problemen, maar die zijn nu achter de rug. Hij blijft dan ook gewoon bij ons. Tenzij er morgen natuurlijk een club aanklopt die enkele miljoenen wil neertellen, hé”, grapt de voorzitter nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties